Sommar i P1 med Arash ”Ash” Pournouri

9 juli 2015 15:31 | Media, Musik, Ur dagboken | 1 kommentar

Det fanns knappast något som intresserade mig i Arash ”Ash” Pournouris sommarprogram, möjligen då med undantag för den blåsning han utsattes för i den bedrägliga musikbranschen. Den housemusik han är frälst av får det inte att spritta i mina ben, och det beror inte på att de numera är giktdrabbade. Som radiolyssnare har jag förstås tidigare kommit i kontakt med hans stora fynd Avicii (Tim Bergling), men för egen del gillar jag bättre Aviciis mamma, Anki Lidén.

Det är nästan ett slags rekord, att en musikproducent lyckas göra ett helt Sommar-program utan att – trots att listan med artister och grupper faktiskt också innehåller en del som jag tidigare är bekant med – egentligen beröra mig det minsta.

Nå, vad mig anbelangar får Sveriges Radio gärna göra hur ensidiga program som helst om vi håller oss till musikvalet, men om man som i går respektive i dag lägger två så helt olika program som Hédi Frieds och Ash Pournouris dagarna efter varann – tror man då att någon större del av Sommar-lyssnarna (om man bortser från dårar som jag) kommer att lyssna på båda?

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^