En sista hälsning

25 augusti 2019 14:30 | Varia | 29 kommentarer

Jag har det sorgliga beskedet att Enn har gått bort, som många av er säkert redan har läst eller hört på annat håll. I måndags, den 19 augusti, somnade pappa in i sin fåtölj i stugan i Öregrund. Han hade haft det så svårt hela våren och sommaren, med bland annat svår hjärtsvikt, men fick de sista veckorna vara hemma i Öregrund med hjälp av hemtjänst, eftersom han absolut inte ville vara på sjukhus. Några timmar innan pappa dog hade en läkare gjort hembesök och sagt till mamma att han bara hade dagar kvar att leva. Mitt i sorgen vet ändå vi i familjen att det var det bästa för pappa att få somna in nu hemma i Öregrund, och att slippa alla plågor.

Den borgerliga begravningsceremonin kommer att ske i Missionskyrkan i Uppsala fredagen den 20 september klockan 11.00. Efter begravningsceremonin sker gravsättning på Gamla kyrkogården i kretsen av de närmaste. Därefter blir det minnesstund i Missionskyrkan. Anmälan till Fonus, tel. 018-155175, senast 16/9. Tänk gärna på Läkare utan gränser. Begravningsannons kommer att vara införd i DN, SvD och UNT lördagen den 31 augusti. Länk till minnessidan hos Fonus. Där finns all information och formulär för att anmäla sig till begravningen, skänka en gåva, beställa blommor, med mera. Jag har även lagt in många foton från pappas liv i galleriet.

Pappas blogg kommer naturligtvis att få finnas kvar som en kunskapskälla, men kommentarsfunktionen är avstängd. På just det här inlägget kommer kommentarer dock vara påslagna under en tid, så att det finns möjlighet att skriva en hälsning.

Varma hälsningar från Enns dotter Kerstin

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^