Min hustru kommer att ge ut sina memoarer

21 augusti 2013 20:53 | Politik, Ur dagboken | 9 kommentarer

Min hustru har nu under lång tid varit sysselsatt med att skriva sina memoarer. De är preliminärt antagna av ett förlag, men hon har fått ytterligare lite tid på sig för att finputsa/slutputsa manus.

Under den hetaste delen av sommaren har manuset fått vila, men nu har hon tagit fram det för slutjustering. I den vevan bad hon också mig att läsa manus och ge synpunkter.

Jag har faktiskt inte läst hennes manus tidigare – det här är ju en berättelse om hennes liv, skriven utifrån hennes personliga utgångspunkter – men nu bad hon mig alltså uttryckligen att läsa och ge förslag om ändringar/tillägg.

Vi har delat liv i många årtionden, och jag känner också ganska väl till hennes tidigare livshistoria, men jag har här försökt läsa med den gamle redaktörens/manusredigerarens ögon och har gett en del synpunkter. Vad av detta hon vill ta till sig är hennes sak – det är henens bok om hennes eget liv.

Mer berättar jag inte. Ni övriga får vänta tills boken föreligger i tryck. Men jag tror att den här boken är värd att vänta på.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^