Födelsedagsmödor

18 september 2014 19:06 | Ur dagboken | Kommentering avstängd

Tre närstående av olika generationer – Birgitta, vår dotter Kerstin och hennes son Viggo – fyller år i september, och eftersom det inträffar med bara några dagars mellanrum, brukar vi fira alla tre på ett gemensamt familjekalas, i år nu på lördag.

Alltså har jag i dag tillbringat en stor del av dagen åt att, med ledning av önskelistor, hitta presenter åt födelsedagsbarnen- Vad jag köpte kan jag inte avslöja – födelsedagsbarnen är i hög grad läskunniga och förtrogna med nätet och bloggosfären – men jag kan ju avslöja att det till slut blev ganska tungt för en gammal man med hjärtproblem och sviktande fötter att frakta de inköpta presenterna.

Jag kan också avslöja så mycket som att jag handlade en del på Lundequistska bokhandeln och där fick vänliga leenden och all tänkbar hjälp från personalen – bland annat fick jag låna en rullvagn.

Men periodvis blev jag så trött under min runda till olika affärer att jag, trots att jag var utrustad med rullväska och en bag som kunde häktas på den övervägde att avbryta i förtid och åka hem. Men så kan man ju inte göra mot de sina, så jag tog vilopauser, tvingade i gång kroppen igen och fortsatte.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^