Statliga Apoteket AB lanserar egna receptfria läkemedel och inför kundkort med rabatter och bonus

28 september 2010 15:12 | Politik | 7 kommentarer

1 oktober utökar statliga Apoteket AB sin tidigare satsning på bland annat hygienprodukter (Apoliva, Apoteket) även med receptfria läkemedel, kvalitetskontrollerade och till bra pris. Dessa saluförs under namnet Apofri.

De två första är värktabletter:

Paracetamol Apofri är smärtstillande och febernedsättande med samma effekt och verkan som Alvedon, Panodil, Reliv och Pamol.

Ibuprofen Apofri är smärtstillande, febernedsättande och inflammationsdämpande med samma effekt och verkan som Ipren, Ibumetin och Burana.

Eftersom det är höst och förkylningstider, finns det anledning att också påminna om en apoteksprodukt som inte är alldeles ny, Apoteket Handdesinfektion, ett bakteriedödande alkoholbaserat desinfektionsmedel i gelform.

Nyligen, när jag var inne på ett av de statliga apoteken i Uppsala (det i S:t Per) för att komplettera mitt lager av Apoliva schampoo, Apotekets Munskölj och C-vitamin med mera, tillfrågades jag i kassan om jag ville ha Apotekets AB nya kundkort ApoPlus, och jag tackade ja. Det betyder att jag nu, ungefär som när det gäller Konsums Med mera-kort (som utöver poäng på varor handlade i kooperativa butiker också ger poäng på hygienprodukter och liknande i Kronan-apoteken, som är delägda av Konsum), får poäng på mina inköp – poäng ger i stort sett allt utom läkemedel. Poängen ger värdecheckar i bonus. Särskilda kunderbjudande utlovas också.

Så be om ett ApoPlus-kort även du, om du regelbundet handlar i ett statligt apotek!

Jag tror jag är socialdemokrat

28 september 2010 11:46 | Citat, Korta meningar, Politik | 4 kommentarer

”Jag tror jag är socialdemokrat, men jag hittar inget parti.”

Ronny Eriksson (fritt citerad efter Britta Sethson)

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^