Katrine Kielos om identitetspolitik

27 april 2007 11:05 | Politik | 2 kommentarer

Katrine Kielos – länk finns här intill – fortsätter att publicera intressanta och tänkvärda inlägg om politik. Just nu ligger en text ute om Mona Sahlins förkärlek för identitetspolitik framför analys av och åtgärder mot strukturellt förtryck.

Läs och begrunda!

2 kommentarer

  1. Enn:
    Ett litet med välmenande förslag:
    Det vore faktiskt bra, när du hänvisar till speciella bloggposter hos andra bloggare, om du lämnade länken till just denna postning i ditt inlägg, istället för att bara hänvisa till din länkrulle. Den som kommer in på ditt inlägg om tre veckor, och det gör somliga, och då kanske vill läsa det inlägg på en annan blog, som du hänvisar till, hittar inte den postningen du skriver om som det är nu, utan kommer bara till senaste inlägget på bloggen ifråga. Det är lite synd tycker jag.

    Comment by Kerstin — 2007 04 27 23:32 #

  2. Läs gärna också Boris Kagarlitskij: Radikalismens återkomst (sv övers 2002). Där finns ett mycket långt avsnitt om identitetspolitiken som han anser misslyckad redan 1999 då boken skrevs.

    Comment by Sixten Andréasson — 2007 04 28 11:24 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^