Klara försöker förklara för morfar

16 mars 2010 17:45 | Barnkultur, Ur dagboken | 2 kommentarer

Gårdagens motionspromenad styrde jag till Kadettgatan. Barnbarnen, Viggo och Klara, var hemma med sin mamma, eftersom skolan respektive dagis hade stängt.

Viggo hade haft näsblod men skuttade i soffan som Tarzans apa, fastän han fortfarande hade en papperstuss i näsan. Han läste också bok för morfar – nu läser han snabbt och säkert.

Klara slog sig ner i en stol bredvid morfar och undervisade honom – förgäves, tro inte på mamma Kerstins text! – om Nintendo DS.

Men titta gärna på bilderna av morfar och Klara. Du hittar dem här.

2 kommentarer

  1. Det är blandningen av dina ämnesväl för inläggen som gör din blogg bra. Det var fint att du länkat till dottern också så att vi läsare får se charmtrollet och dig i samma bild.

    Fortsätt att mixa politik och det personliga så här så bidrar du till en något gladare dag för åtminstone mig. Byt the way: det privata/personliga är ju politiskt, så allt blir ju på så sätt politik men ur olika vinklar.

    Comment by Edvin, SAP i Malmö — 2010 03 17 17:32 #

  2. Till Edvin: Tack! Just den här blandningen tror jag starkt bidrar till att jag har så många läsare. Just nu ligger dygnsgenomsnittet på över 1.600.

    Comment by Enn Kokk — 2010 03 17 20:43 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^