Liket lever!

21 februari 2019 18:42 | Varia | 2 kommentarer

Någon som vill mig illa har nu under lång tid ställt till trassel för mig genom att bomba min blogg med skräpmejl, formellt utformade som bloggkommentarer och ständigt fler när jag, ett i taget, har raderat dem. Jag talar här om tusentals till bloggkommentarer förklädda skräpmejl, och det hela ändade i att hela kommentarsfunktionen sattes ur spel.

Jag kontaktade då ett dataföretag i Uppsala, vars tjänster vi anlitade, och bad dem hjälpa mig men fick tillbaka datorn utan att den viktigaste åtgärden hade blivit gjord – jag kommer att kapa varje förbindelse med det här företaget.

I dag har vi haft en datakille här som vi tidigare känner. Han har bland annat startat om bloggen på ny kula, och hans företag tar hand om nödvändiga uppdateringar.

Så jag kommer tillbaka. Och den illvillige datamarodören kan slut bomba min gamla blogg med skräpmejl i form av bloggkommentarer. Om det finns ett blogghelvete, önskar jag hans eller hennes snara avfärd dit.

2 kommentarer

 1. Idag lördag är det dödsannons efter Elisabeth Hay som Du nog känner igen på efternamnet från Juniskär.

  Comment by Urban Sjölander — 2019 02 23 10:00 #

 2. Även jag har problem.
  Har inte kunnat pinga min blogg till sossebloggen.
  Har tidigare kunnat pinga sedan 2007.
  Skickat meddelande till info@s-bloggar.se; men inte fått svar.
  Hittar ingen på sossebloggen att försöka få rättelse av.
  Tur att jag inte är konspiratoriskt lagd och inbillat mig att jag blivit avstängd p.gr.a. mina åsikter.

  Comment by Mario Matteoni — 2019 02 24 18:19 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^