Orkla köper ytterligare ett företag inom livsmedelsproduktionssektorn

31 oktober 2017 20:58 | Mat & dryck | Inga kommentarer

Norska Orkla, med ett stort antal företag som tillverkar till exempel livsmedel och hygienprodukter, välkända och i många fall tillverkade också här i Sverige, har köpt ytterligare ett företag i Norge. Orklas dotterbolag Idun Industri AS har köpt norska Arne B Corneliussen AS, en ledande producent för och leverantör till norsk livsmedelsindustri.

Till det som Arne B Corneliussen säljer hör kryddor, marinader, smaktillsatser och startkulturer samt emballagelösningar. Företaget med huvudkontor i Oslo och 32 anställda har provkök, produktion av kryddblandningar, marinader, smaktillsatser, startkulturer och liknande produkter, även lager i den norska huvudstaden.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^