Ísland: Socialdemokraternas partiledare invald i Alltinget

31 oktober 2016 15:04 | Politik | Kommentering avstängd

Bara tre personer invalda i Alltinget är ju inte precis något valresultat att hurra för för Samfylkingin (Socialdemokraterna), men på en punkt blev utfallet i alla fall bättre än befarat: Bland de invalda finns partiledaren, Oddný G Harðardóttir, däremot inte den hon slog ut i partiledarstriden, Árni Pall Árnason. Jag nämner detta, eftersom han ställde upp i alltingsvalet och det fanns förhandsbedömningar om att han men inte hon skulle bli invald. Hade det gått på det senare sättet, hade partiledarstriden säkert fått tas om på nytt.

Och det här partiet har ju bekymmer nog ändå.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^