Sommar i P1 med Alexander Gustafsson

9 juli 2016 16:07 | Media, Ur dagboken | Kommentering avstängd

Om jag inte minns alldeles galet, har Alexander ”The Mauler” Gustafsson varit med i Skavlan, men jag minns inte mycket av det, och hans så kallade sport, mixed martial arts (MMA), vet jag egentligen inte ett piss om – å andra sidan finns det nästan ingenting, där man tävlar med fysiska prestanda, till exempel boxning som han också har utövat, som intresserar mig.

Sommar-programmen i radio – Gustafsson gjorde ett sådant i dag – är ju tänkta att avlyssnas av en bred publik, men så vitt jag kan bedöma gjorde Gustafsson ett så speciellt och avgränsat program, att rimligen bara en ganska liten publik kan tänkas ha varit intresserad av det. Det kunde ju ändå ha blivit intressant, om Gustafsson hade visat sig ha kunskaper och intressen på andra områden, men tji. Vi fick höra plattityder om hans tjej och en ännu plattare bekännelse till den kristna tro han tydligen också har. Han snuddade lite vid att han, innan han riktade in sina krafter på kampsport, hade en bana som ungdomsbrottsling bakom sig, men utöver att han hade straffats för det fick vi inte veta något om det heller. Numera använder han skjutvapen, fast till jakt.

Alexander Gustafssons musikval var faktiskt bättre än hans sommarprat. Jag uppskattade att han spelade ”The Lion’s Roar” med First Aid Kit och även GasolinsThis Is My Life”. Bland de artister han spelade fanns Eminem, Avicii, Mauro Scocco och Petter plus Adolphson och Falk. Vi fick också höra ”Du gamla du fria” i Zlatan-version. Men i det stora hela sprängde det här programmet inga musikaliska ramar.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^