Fallet med den ensamma pensén

2 juni 2016 17:00 | Trädgård, Ur dagboken | 2 kommentarer

Här i Öregrund pågår det kabel-TV-dragning, vilket sätter spår bland annat längs Håkanssonsgatan, där vi bor: Innanför den asfalterade trottoaren har kabeldragarna lämnat efter sig en jordremsa, som ser ut som världens längsta rabatt.

Några, möjligen några inte helt nyktra ungdomar på lekhumör, har tydligen också sett den här jordsträngen på samma sätt, för här om dan såg jag, på väg till Coop Konsum, en ensam, blommande pensé planterad i den här ”rabatten”. Huruvida den är knyckt på Coop Konsums utomhusutställning av blommor att köpa och plantera eller kommer från någon park eller hemträdgård vet jag inte.

Men pensén stod där också i dag och blommade vackert.

2 kommentarer

  1. UT OCH VATTNA!!!!

    Comment by Sjölander Urban — 2016 06 03 20:56 #

  2. Till Urban Sjölander: Vi får väl se om det behövs – än så länge ser det inte ut att gå någon nöd på den.

    Comment by Enn Kokk — 2016 06 03 23:43 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^