Jag är svar i ett kryss i Aftonbladet Söndag

23 maj 2016 12:52 | Media, Politik | 2 kommentarer

I veckans utgåva av Aftonbladet Söndag hittar man ett tvåsidigt Kändiskryss. Bland bilderna finns ett foto av Birgitta Dahl tillsammans med Christer ”Kryddan” Peterson, som i TV-programmet ”Helt apropå” (1984-1994) hade rollen som Birgitta. Hustrun gillade för övrigt ”Helt apropå”, vilket hon också sa till Kryddan, när de träffades. Den enda invändning hon hade var att Kryddan var utstyrd i kläder, som den han föreställde aldrig skulle ha satt på sig.

När jag tittar närmare på det här krysset, hittar jag en påföljande fråga, som jag också känner mig berörd av: ”Politiker och bloggare som är gift med …”: tre tomma rutor (förnamn) + fyra tomma rutor (efternamn).

Jag bör väl tillägga, att jag inte känner krysskonstruktören, Pontus Liedberg.

2 kommentarer

  1. Det var ju hedrande! Du är ett ”household word” !

    Comment by Dorothea — 2016 05 23 15:54 #

  2. Till Dorothea: Under en tidigare period, då jag mer än i dag fanns i offentligheten, förekom jag ganska ofta i korsord. Nu är det mer sällsynt.

    Comment by Enn Kokk — 2016 05 23 16:23 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^