Melloeländet fortsätter

13 maj 2016 0:01 | Musik, Politik | 2 kommentarer

Jag har varit på konsert i kväll, en gammaldags sådan.

Men jag hann till lägenheten i Uppsala, där jag ska övernatta, när vi bara var en bit in i Eurovision Song Contest i TV. Jag såg också början av programmet i snabbrepetition, och så har jag ju tidigare hört alla låtarna i presentationsprogrammen.

Ett sammanfattande omdöme från min sida är att jag inte heller i kväll hörde någon låt, som jag skulle vilja ge min röst. Kvaliteten skiftar förstås, men inte något enda av kvällens bidrag hade någon musikalisk särart, och bland de låtar som röstades vidare av TV-tittare i olika europeiska länder finns det sådana som är häpnadsväckande dåliga.

Jag känner förvisso sympati för att Ukraina använder Eurovision Song Contest för att främja krimtatarernas sak, men låten var inte tillräckligt bra musikaliskt.

2 kommentarer

  1. Var i Stockholm och bodde på hotell på söder som var helt befolkat av Eurovisionsdeltagare. Stannade till i Kungsan och snacka om att folk var på tårna. KUL att det är Mellostämning och inte Idrottsstämmning.

    Comment by Sjölander Urban — 2016 05 13 22:17 #

  2. Kul att idrotten ofta har kvalitet.

    Comment by Hans G Eriksson — 2016 05 14 21:26 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^