Orkla ger sig in i sportdrycksbranschen

15 april 2016 23:12 | Mat & dryck | 1 kommentar

Norska Orkla, närmare bestämt Orkla Health, ger sig in i sportdrycksbranschen genom att ta över energidrycken TRUE. Jag använder själv inget sådant och vet ingenting om branschen men har förstås noterat det ökade butiksutbudet. Den aktuella serien, som enligt vad jag läser innehåller ”det hälsosamma proteinet” BCAA, finns i fyra varianter: Blueberry & Acai (det senare något slags svartlila bär), Strawberry & Goji (det senare en potatisbesläktad växt från Kina), Citrus och Pears & Lime. Alla sägs ha naturlig färg och smak.

Jag vet ingenting om de här dryckernas nyttighet och effektivitet, men jag noterar lanseringen på grund av att drycker som Red Bull nu får en konkurrent med säljkunnande i ryggen.

1 kommentar

  1. Sportdrycker i all ära, fast jag tror inte på dem. Skulle jag vara sportigare om jag drack en dylik?
    Nä, tacka vet jag vad Stefan Löfvéns mors granne i Sunnersta sa till mig häromåret; Frisk luft och rent brännvin har ingen dött av!
    Det gör ju heller ingen till alkoholist liksom en sportdryck heller inte ge mig en sportigare tillvaro.
    Det ska nämnas i sammanhanget att mannen som sa det ovanstående var runt 85 och hade en vigör som en 50-åring! Tränade några travhästar, han hade i sin ägo, varje dag och troligen levde som han sa.

    Comment by Sjölander Urban — 2016 04 16 8:28 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^