Läs Bo Strömberg!

7 oktober 2015 13:02 | Media | 3 kommentarer

Bo Strömberg, far till två av mina barnbarn men frånskild från deras mor, var den som lärde mig grunderna i att blogga.

Dess värre har han nu oändligt länge själv haft stiltje på sin blogg, men jag har envist kollat av den varje dag.

Och så får jag till slut belöning för min ihärdighet: I dag hittar jag på hans blogg – länk finns här bredvid – en ny, dessutom nästan osannolikt rolig, bloggtext. Jag ska inte förstöra läsnöjet för er genom att återberätta det han skriver, men jag kan intyga, att Bo behärskar ryska.

3 kommentarer

 1. Suveränt skrivet av honom! Jag önskar att jag kunde ta till ryska eller något annat ‘svårt’ språk när dom evinnerliga telsamtalen från Microsoft kommer i tid och otid. Men dessa samtal ska man behandla med stor skepsis, har jag förstått. Men om jag kunde så skulle jag gärna vilja kunna ta till någon lång fras på t ex ryska. Numera lägger jag alltid bara på luren direkt.

  Comment by Maggan — 2015 10 07 17:06 #

 2. Hej Enn! Blev nyfiken på att läsa Bo Strömbergs inlägg, men jag kan inte hitta det – Det senaste i hans blogg är daterat 2014….
  Vad menar du med ‘länk finns här bredvid’?
  / undrar viiu

  Comment by viiu — 2015 10 08 16:23 #

 3. Till Viiu: Om du går till kolumnen längst till höger här på min blogg, hittar du näst längst ner Bloggroll, det vill säga andra bloggar som jag själv kollar av och läser, bland dem Bos blogg. Klicka där, så hittar du rätt!

  Comment by Enn Kokk — 2015 10 08 16:29 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^