Det är höst, också i livet

29 september 2015 11:48 | Trädgård, Ur dagboken | 2 kommentarer

Min intellektuella förmåga och verbala skaparkraft fungerar fortfarande som de ska, men kroppen blir allt mer skröplig. Jag tar mig fortfarande till Konsum och lyckas, ibland med vilopauser, därefter släpa hem varorna jag har köpt, klarar också matlagning och disk.

Men den lilla ork jag har kvar tar snabbt slut, och den räcker till exempel inte längre till för trädgårdsarbete. I trädgården upplever jag inte bara att jag inte klarar att gå ner på knä eller att hålla balansen när jag möter ojämnheter och höjdskillnader.

Jag pratade om det här med Birgitta (som ser och förstår de problem jag har) och sa då också att jag, när vi har flyttat in till stan (Uppsala) för hösten, ska försöka bättra på min kondition genom att skaffa simkort på Fyrisbadet. Fast bastun lockar ännu mer.

2 kommentarer

  1. Tänker på er båda och vill bara skicka den här låten som ett löfte! https://www.youtube.com/watch?v=8BSEqV-lJjI
    Kram

    Comment by Anna Ardin — 2015 09 30 12:44 #

  2. Till Anna Ardin: Tack! Monica Zetterlund har under många år varit en musikalisk följeslagare och en favorit. Vet du förresten att hon oh Birgitta föddes samma år och samma datum?

    Comment by Enn Kokk — 2015 09 30 16:01 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^