Ett par läsvärda bloggtexter

5 juni 2015 15:26 | Media | Kommentering avstängd

Jag har tidigare presenterat de bloggar jag har i min bloggroll. Urvalet av bloggar där speglar det jag är intresserad av att läsa, däremot inte nödvändigtvis politisk åsiktsgemenskap. Att jag under den allra sista tiden har övervägt att stryka författaren Lars Gustafsson från min bloggroll har inte med hans politiska åsikter att göra utan med att hans text om Karl Vennberg, tredje ståndpunkten med mera är så usel.

Just i dag skulle jag vilja slå ett slag för två färska bloggtexter, till vilka det finns länkar här intill, texter som är skrivna av två personer som inte är kända genom den etablerade mediavärlden.

Läs således texten ”Vad skulle K. A. Borg säga idag?” på Anita Lindblads blogg.

Och läs också ”Nej, jag behöver inte vakna. Det är ni som behöver vakna” på Calle Fridéns blogg.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^