Känd rysk TV-journalist kandiderar för de estniska socialdemokraterna

12 december 2014 11:20 | Politik | Kommentering avstängd

Sotsiaaldemokraatlik Erakond, de estniska socialdemokraterna, fortsätter sin offensiv för att locka över en större del av de ryskspråkiga väljarna på sin sida. En av partiets ministrar, Jevgeni Ossinovski, är ryss. En känd rysk journalist har anslutit sig till partiet, och en likaledes känd centerpartistisk riksdagsledmot med ukrainsk bakgrund meddelade nyligen att hon kommer att kandidera på Socialdemokraternas lista.

Fast högre bland just de ryska väljarna smäller nog den allra senaste nyheten på den här fronten. En mycket känd ung TV-journalist, Jelena Poverina-Tšernõh, välbekant från programmet ”Aktuaalne Kaamera”, deklarerar, att hon i det snart förestående valet till Riigikogu kommer att kandidera för Socialdemokraterna.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^