Galago med viss koncentration till kroppens undre regioner

15 juni 2014 18:28 | Serier | Kommentering avstängd

Galago nummer 2 2014, redigerad av Johannes Klenell, innehåller ganska mycket som man känner igen från tidigare nummer av den här serietidskriften.

En gammal bekant för oss som har följt Galago mycket länge är John Andersson, och även Gunnar Lundkvists Olle Ångest och Klas Katt är gamla bekanta. Henrik Bromander och Pontus Lundkvist har varit med länge de också.

Ytterligare ett par tidigare kända galagotecknare, Sara Hansson och Liv Strömquist medverkar i det maner jag inte tycker är seriemediets. Jag har verkligen inget att invända mot den politiska tendensen – mot Moderaterna – i Sara Hanssons ”Hur kunde dom komma in i riksdagen???”, men den är ju inte gestaltad som serie.

Också Liv Strömquists ”Tuppkam upp och ner” är mer en illustrerad essä (om kvinnans könsorgan) än en serie i genremening. En gammal man som jag har väl inte så mycket att lära av den – men är inte Liv Strömquist rädd för att en del yngre exemplar av mitt kön ska läsa den som pornografi?

Andra och mindre trevliga delar av mänskokroppen och dess funktioner får man ta del av i Björn AhlénsTarmsköljningen”. Fast i det fallet tänker jag inte berätta ett skit.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^