Sommar i P1 med Malinda Damgaard

5 augusti 2013 21:02 | Media, Musik, Ur dagboken, Varia | 1 kommentar

Hattmode är inte mitt gebiet, och jag ska villigt erkänna, att jag aldrig före dagens Sommar-program hade stött på modisten Malinda Damgaard.

Men uppenbarligen är hon trots sin relativa ungdom stor inom sitt område: har gjort hattar åt både Victoria och Madeleine och dessutom – under den ganska långa vistelsen hos Philip Tracey i London – gjort en telefonhatt åt Lady Gaga. Så ett yrkesmässigt erkännande har hon onekligen fått trots sin benägenhet – hon berättade om den – att skjuta upp jobb till sista minuten.

Trots att hon hade en del att berätta om både ur det offentliga livet och ur sitt privata liv, tyckte jag inte att det blev ett helt lyckat Sommar-program – kanske hade det att göra med att hon, med den otålighet som möjligen är hennes natur, skynade från ämne till ämne: en kort berättelse och så musik, en ny kort berättelse och så ny musik. Och i musikvalet kastades vi från Rolling Stones till Irving Berlin, från Ebba Grön till Frédéric Chopin och sen från Prince till Elton John till Michael Jackson.

Och sen var det slut.

Tack och hej,
leverpastej!

som hon uttryckte saken.

1 kommentar

  1. Hann inte idag, skruvar, spikar, målar och har oss fast radion står på hör man inget sammanhängande.
    Vi kämpar för att öppna så snart som möjligt.
    Måste tömma en container med ca. 175 flyttlådor och en hel del andra saker….det går så där…… men man har ibland en okänd kraft som tar vid när man på något sätt tappar sugen och måste ta till det övergripande okända som ger en det som jag skrev ovan KRAFT!

    Comment by Urban — 2013 08 05 21:29 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^