Sommar i P1 med Annika Andersson

16 juli 2013 21:14 | Media, Musik, Ur dagboken | 5 kommentarer

Annika Andersson har jag, ofta med uppskattning, sett i TV-programmet ”Parlamentet” – däremot har jag inte känt dragning till Stefan & Krister som hon har samarbetat med både på scen och i TV.

Jag nämner det senare, eftersom hon försvarade Stefan & Krister i sitt Sommar-program i dag, ett program som spretade åt gansak många olika håll. Känslomässigt betydde naturligtvis berättelserna om den älskade faderns frånfälle och om den olycka maken råkade ut för en stor roll för henne själv, men jag blev mer intresserad av två andra temata i programmet: dels historien om uppväxten i ett litet lantligt samhälle, dels hennes berättelse om hur hon gick in i väggen.

Ganska blandat blev det, lite för lite sammanhållet för att bli ett riktigt bra program.

Tyvärr hjälpte inte musiken – allt från flera låtar med ett eget barn till Ralf Gyllenhammar – till för att höja helhetsintrycket.

5 kommentarer

  1. I mitt tycke bland de absolut bästa sommar i år! Fast musiken var inte i min smak.

    Comment by Ingbrit Gunnarsson — 2013 07 16 23:13 #

  2. En mycket trevligt program av en beundrad entertainer som vågar vara så vanlig människa som hon uppenbarligen vill vara. En del proffstyckare har ondgjort sig över programmet, men de är nog mer tyckare än proffs. Tack för ett fint genomfört program utan en massa floskler, en vanlig människa, som vi till övervägande del är. Det är skönt med människor ”down to Earth”
    Tack Annika!

    Comment by Erik Sjödin — 2013 07 17 3:50 #

  3. Otroligt bra Sommar! Det är skickligt att kunna prata om så allvarliga händelser med en värme som går rakt in i nerverna, speciellt skickligt av en snygg tjej med en image som slagfärdig komiker. Undrar vad hon fick för respons när sjukhuspersonalen meddelade att pappan mådde bättre idag och hon svarade – Varför då?? Antagligen ett besvärat skratt.

    Comment by Gunsan — 2013 07 17 8:24 #

  4. Jag tyckte mycket om Annikas program, även om jag inte hade tillfälle att lyssna på hela. Jag blev så glad över att någon gång få höra mitt eget hemlands tungomål från Sjuhäradsbygden i radio. Det händer inte allt för ofta!

    Comment by Vendla Andersson — 2013 07 17 8:46 #

  5. Utmärkt program.
    Hon var sig själv 100 % som det kändes.
    Så skall ”Sommar” vara.

    Comment by Krister — 2013 07 18 23:09 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^