EN(N) KOKK i krysset

27 februari 2013 11:08 | Media | 3 kommentarer

Som vanligt när jag köper Aftonbladet Kryss & Quiz startar jag med Bertil JohanssonsSvåra krysset”. Bertil Johansson är en utmärkt konstruktör: Allt är inte ursvårt, men där finns alltid några nötter att knäcka.

Det säger jag inte för att jag förekommer i veckans upplaga av hans kryss. Det är visserligen ganska lätt för just mig att svara EST på nyckeln ÄR EN(N) KOKK, men för flertalet torde jag höra hemma i ett svårt kryss. Även nu då TV just har haft en ganska lång intervju med mig.

3 kommentarer

 1. När och var skall detta sändas?

  Comment by Kent Skoog — 2013 02 27 18:08 #

 2. Hej! Jag trodde detta program med intervjun med dej skulle sändas 4 mars kl 16.05… men har det alltså redan sänts? Någon (i annat kommentarsfält) undrade om det går att hitta på SvT-play – vet du om det finns där?

  Comment by Maggan — 2013 02 27 20:18 #

 3. Till Lasse Hallenfur, Kent Skoog och Maggan: Jag har kollat med den programansvariga, Aina Bergvall, och hon meddelar att intervjun med mig också kommer att sändas tidigare aviserad dag och tid: måndagen den 4 mars klockan 16.05-16.20 i SVT Forum som går i SVT 2.

  Förmodligen kommer det sen också att finnas tillgängligt på webben.

  Jag har själv ännu inte sett programmet med mig, så även jag tycker det är bra att den tidigare aviserade sändningstiden ligger fast.

  Comment by Enn Kokk — 2013 02 28 9:23 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^