Serieälskarna har fått DN att backa

7 oktober 2012 14:08 | Media, Serier | 1 kommentar

Jag har tidigare skrivit ett par inlägg om massakern på serierna i Dagens Nyheter.

Av allt att döma har jag inte varit ensam om att protestera. I dagens söndagstidning finns åter en helsida serier. Och att det faktiskt handlar om en redaktionell reträtt vittnar dagens (7 oktober 2012) avsnitt av Sven-Bertil BernarpsMedelålders Plus” om.

Även Lise MyhresNemi” och Arja KajermosTuula” är tillbaka på sina vanliga platser.

Och så finns där en intressant nykomling, Johan WanloosKapten Klara”. Den är väl främst ämnad för den yngre publiken, men vi 75-åriga serieälskare läser den också gärna – vi väntar med spänning på fortsättningen.

1 kommentar

  1. Det började med att de satte kniven i Tom Puss. Jag sade upp prenumerationen. Och skrev några oförskämda brev. Nu har hustrun återtagit prenumerationen, men jag kommer aldrig att förlåta dem för detta tilltag.

    Comment by Stig-Björn Ljunggren — 2012 10 09 15:14 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^