Pressgrodor
17 augusti 2012 15:52 | Citat | 1 kommentarhittade via Journalisten nummer 9 2012:
”1 person
1 st rödingfilé
Bulgursallad
50 g bulgur
1 st röd paprika
1 st rödlök
1 st salladslök
Gör så här
Börja med att koka bulgaren i saltat vatten i 10 min och tillsätt gurkmeja så den får lite färg.”
TV3.SE
”Jag slog ena känt i en stubbe som på kvällen började svälla och värka.”
Dagens Nyheter
1 kommentar
Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.
WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds.
Valid XHTML och CSS. ^Topp^
Ett eget lite bidrag om ett vin:
AB 19/7 2012:
…. Lysande gott tillsammans med grillad kyckling och även till grillade matigare fiskare.
Comment by Kerstin — 2012 08 20 1:06 #