Pressgrodor

17 augusti 2012 15:52 | Citat | 1 kommentar

hittade via Journalisten nummer 9 2012:

1 person
1 st rödingfilé
Bulgursallad
50 g bulgur
1 st röd paprika
1 st rödlök
1 st salladslök

Gör så här
Börja med att koka bulgaren i saltat vatten i 10 min och tillsätt gurkmeja så den får lite färg.”

TV3.SE

”Jag slog ena känt i en stubbe som på kvällen började svälla och värka.”

Dagens Nyheter

1 kommentar

  1. Ett eget lite bidrag om ett vin:
    AB 19/7 2012:
    …. Lysande gott tillsammans med grillad kyckling och även till grillade matigare fiskare.

    Comment by Kerstin — 2012 08 20 1:06 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^