I trädgården, inne i huset och på badstranden

28 juni 2012 12:52 | Barnkultur, Resor, Serier, Trädgård | 2 kommentarer

Kerstin, på sommarbesök i sitt barndomsland, Öregrund, har tagit ännu fler foton värda att länka till från min bildlösa blogg.

På den första räckan bilder, här, tar hon oss med på en vandring runt i vår trädgård. Där kan man se både den blommande höga Mandarinrosen (Rosa moyesii) vi har på båda sidor om grinden och den snart utblommade vita bondrosen (Rosa alba maxima). Bakom huset har Kerstin fotograferat en blommande Marguerite Hilling. Pion efter pion slår nu ut, bland annat längs gången upp mot huset. Viggo på gången och Klara vid trädgårdsbordet, smultron och tusensköna är annat man ser på de här bilderna.

Nästa bildsvit är tagen inne i huset. Här kan du se bland annat vårt TV-rum, där Kerstin och Klara har sovit: Birgittas välkomstbukett på bordet, Klara läsande serietidning på sängen, ett gammaldags täcke som Kerstin är förtjust i på sängen, väggbonaden ovanför den. Ni får också se trappan upp till vinden, som barnen tycker är så spännande, och så kvällsmys runt köksbordet: Viggo löser mordgåta, Klara i sagoberättartagen och Birgitta lägger patiens.

Och så får ni – här – se bilder från Kerstins och barnens badpromenader, dels till klipporna, dels till Tallparken. Jo, det blev faktiskt bad i går, i 13-14-gradigt vatten.

2 kommentarer

 1. Hejsan Enn!
  Spelar du Wordfeud?
  Du är ju något så spännande som en boksamlare som tagit till dig de nya medierna på ett föredömligt sätt.
  Mitt samalande inskränker sig till ca 500 brädspel – spelar du några spel Enn?
  Hilsen
  Peter F

  Comment by Peter F — 2012 06 29 14:48 #

 2. Till Peter F: I pojkåren spelade jag schack, och med barnen har jag genom åren spelat vanliga spel som Fia. Men annars har mitt intresse inte legat åt det hållet.

  Comment by Enn Kokk — 2012 06 29 15:59 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^