Sommar i P1 med John Guidetti

27 juni 2012 16:01 | Media, Musik, Ur dagboken | 1 kommentar

Jag har noll koll på fotboll och har därför också noll koll på John Guidetti. Sålunda googlar jag honom på Wikipedia och får upp en meritlista som till och med jag förstår är imponerande. Och killen är alltså bara 20 år!

Jag missunnar inte andra, mer sportintresserade att få höra honom i ett Sommar-program, men för egen del får jag inte ut något intressant ur all den här fotbollen. Och inte blir programmet bättre av att jag får höra att han sätter sin lit till den Gud jag heller inte tror på.

Ofta brukar man i Sommar-programmen kunna kompensera sådant med den musik som spelas, men trots att John Guidetti började hyggligt med afrikanskt klingande ”God You Are 2 Much” med Tams T Joe och sen fortsatte med ett par svenska rappare, kändes hans program även musikaliskt som ganska enahanda.

1 kommentar

  1. Han e bara helt enkelt helt …..underbar!!!
    Valdes inte för inte till Sveriges sxigaste i förra numret av Cosmopolitan. Jag är kär! Kan inte heller ett smack om idrott el. fotboll, men för mig får han tala i timmar om….vad som helst, t.o.m. fotboll: Älskar honom djupt!

    Comment by Jenny B — 2012 06 28 2:16 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^