Lill-Ella och Klara med gitarr

7 juni 2012 22:43 | Barnkultur, Mat & dryck, Musik | 1 kommentar

Sonen, Matti, och hans Karin och deras baby Ella har varit i Uppsala och hälsat på hos Mattis syster Kerstin. Eller kanske snarare hos Kerstins och Bos dotter Klara: När Klara fyllde år i våras hade hon hett önskat sig en riktig gitarr, och det hade Matti och storasyster Anna tillsammans bestämt sig för att ge henne. Matti, som spelar gitarr i eget band och har jobbat länge i musikaffär, skulle välja en bra gitarr men kunde inte just då. Men nu var det alltså dags att överlämna den där presenten.

Du kan se bilder från gitarrkalaset hemma hos Kerstin och Bo här.

Lägg märke till att Klara, liksom sin mor, är vänsterhänt. Jag antar att Matti har anpassat presentgitarren till detta.

1 kommentar

  1. Vilka fina bilder!! Roligt att få se Lill-Ella också och grattis till hennes föräldrar! Så vacker gitarr! Är den månne av rosenträ (eller ”rosewood”)? Så härligt att få ett så vackert instrument, grattis till den lyckosamma nya ägaren! Grattis Klara, och tack för att vi fick se dig med den fina gitarren!

    Comment by Tar O`Ger — 2012 06 07 23:14 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^