Kjell Eriksson hos Ordfront på Stadsbiblioteket

9 oktober 2008 15:37 | Deckare, Politik, Ur dagboken | 2 kommentarer

Kjell Erikssons nionde deckare om uppsalapolisen Ann Lindell heter ”Svarta lögner, rött blod” (Ordfront). Jag har köpt den men ännu inte läst den – jag återkommer med en recension.

Kjell Eriksson är i sina deckare en uppsalaskildrare av rang, och han har många läsare i sin hemstad. Ordfront – Kjell har varit lokalavdelningens ordförande – passar på att tillsammans med ABF och Stadsbiblioteket anordna en författarafton i Kerstin Ekman-salen på Stadsbiblioteket. Tid (i dag, torsdagen den 9 oktober) klockan 18.30. Det är fri entré, och det kommer säkert att bli trångt. Biljetter bokas i Stadsbibliotekets reception, telefon 018-727 17 00, e-post stadsbiblioteket.receptionen@uppsala.se. Biljetter hämtas senast klockan 18.00.

Själv kan jag inte gå, men jag har laga förfall. Jag och Birgitta ska gå på Konsert & kongress för att höra musik av Puccini. Men ni som inte ska gå dit, bör gå och lyssna på Kjell.

2 kommentarer

  1. Om det bara inte vore så långt dit så…
    Men Kjell Eriksson läses även over here. En medlem i svensk-amerikanska logen jobbar på en deckarbokhandel och tippsar om svenska deckare då och då.

    Comment by A-K Roth — 2008 10 09 15:53 #

  2. Hej Enn, jag bara måste göra reklam eller ge ett tips. Har ju läst om dina teater och konsertbesök. Nu kommer en pjäs till Stockholm som är otroligt sevärd. Den hade premiär här i Uddevalla men skall nu alltså till storstan. Spännande!! Åke Cato har specialskrivit texten till Andreas T olsson.

    http://www.nobelpristagaren.se/

    Comment by Simone — 2008 10 10 10:55 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^