Kajsa Borgnäs inger hopp om socialdemokratins framtid

16 juni 2008 11:12 | Politik | 2 kommentarer

I en tid då det alltför ofta finns anledning att känna missmod om socialdemokratins framtid känns det befriande att läsa Kajsa Borgnäs tal vid Socialdemokratiska studentförbundets kongress.

Kajsa blev omvald som ordförande för ytterligare ett år.

2 kommentarer

  1. Jag kan bara hålla med. Det var inte bara jag som blev rörd, och efteråt ville applåderna liksom inte tystna. Jag skulle f ö vilja påstå att det inte bara är Kajsa utan egentligen hela S-studener (more or less) som inger hopp. Det är mycket som händer, och det är mycket som är bra.

    Comment by Catti Ullström — 2008 06 16 12:25 #

  2. Till Catti Ullström: Jag var själv mycket aktiv i Socialdemokratiska studentförbundet (ordförande i Laboremus, redaktör för Libertas, ombudsman) under förbundets storhetsår under första hälften av 1960-talet, men gudarna ska veta, att det har funnits perioder för inte så länge sedan, då jag, med mitt starka vänsterengagemang, på allvar övervägde att sluta betala avgift till min gamla klubb och mitt gamla förbund.

    Nu är det annorlunda. Jag har träffat allt fler studentförbundare, som jag känner politisk samhörighet med – Kajsa är en av dem. Och till min stora glädje har jag fått ett erbjudande om att få skriva ett kapitel i det nutida studentförbundets planerade jubileumsbok.

    Comment by Enn Kokk — 2008 06 16 13:37 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^