Sommar med Jan Carlzon

24 juli 2011 15:16 | Media, Musik, Politik | 3 kommentarer

Om jag säger, att Sommar med förre SAS-chefen Jan Carlzon är ett av de program i serien som minst har engagerat mig, tror säkert en del av läsarna att det beror på politiska antipatier.

Men nej – när Carlzon undantagsvis, och kritiskt, halkade in på ett ämne som den svenska skolan, lyssnade jag faktiskt intresserat.

Men sen var det allt det där andra malande dösnacket. Vidare: Aftonbladet rankar dagligen sommarpratarnas skrytkvot, och jag misstänker att Carlzon där kommer att ligga högt i morgondagens tidning.

Också musiken han spelade gled förbi som en teflonfond. Han spelade Helen Sjöholm, Randy Crawford, Lill Lindfors, Frank Sinatra – men ingenting ville fastna.

3 kommentarer

 1. Det är ju synd att du aldrig blir kallad till sommarvärd.
  Det hade varit intressant att höra dig, som tidigare chef för statens institutionsstyrelse.
  Hur du anställde grovt kriminella som ”vårdare” och hur tidigare ledning levererade småflickor till socialdemokratiska- och kulturtoppen.

  Comment by Sven Andersson — 2011 07 24 18:03 #

 2. Jag funderade på att stryka Sven Anderssons – vem det nu är – inlägg, men det kunde ju ha uppfattats som en sorts bekräftelse. Jag har nämligen aldrig gjort något av det han beskyller mig för, har aldrig ens hört talas om något den här människan skriver om.

  Varför sprider någon lögner av den här typen?

  Comment by Enn Kokk — 2011 07 24 18:09 #

 3. Det är sådana skriverier som Sven Anderssons som måste resolut bekämpas. I ljuset av massakern i Norge av en högerextremist. Han har fått hjälp av det hat och de lögner som spridits inte bara på nätet utan också av en del av gammalmedias redaktioner. De har åtminstone slappt släppt fram inlägg och kommentarer hatiska mot socialdemokrater, vänstermedlemmar, marxister, muslimer osv utan att motsäga eller vederlägga deras hatfyllda tirader. Anser att ett stort ansvar vilar på dem i Norge (och Sverige)
  för vad som hänt och kommer att hända!

  Comment by Sixten Andréasson — 2011 07 24 18:38 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^