Varför då?

27 maj 2008 10:40 | Media | 5 kommentarer

Här i huset står P1 på hela dagen. Medan jag läser våra tre morgontidningar, lyssnar jag med ett halvt öra, ibland mer uppmärksamt, på ”Ring P1”. Där får man höra en skön samling av gnällspikar, rättshaverister och innehavare av käpphästar – och så en och annan alldeles normal mänsklig reaktion.

En av programledarena är Täppas Fogelberg. Många förargar sig på hans sätt att leda programmet: han jamsar inte med, gör provokativa kommentarer och sätter ibland etiketter av det slag jag gör ovan på dem han talar med.

Ibland är han obetalbart rolig. Som i dag.

En religiös man från Kalix ringer och säger att både israelerna och araberna borde sluta att använda vapen.

Täppas:

– Varför då?

5 kommentarer

 1. Om P1 står på kanske du hörde att Annika Lantz refererade till din blogg igår. Det handlade om Melodikrysset.

  Comment by Fredrik Jansson — 2008 05 27 11:47 #

 2. Till Fredrik Jansson: Nej, just detta hörde jag inte, men jag har redan – av Kristina Strömberg – uppmärksammats på samma sak. Vad, mera bestämt, handlade hennes kommentar om? Om Eurovision Song Contest?

  Comment by Enn Kokk — 2008 05 27 12:12 #

 3. Nu kommer jag inte ihåg exakt, men som jag förstod det så hade hon av någon anledning varit inne på s-bloggar.se och hamnat på ditt senaste inlägg om Melodikrysset. Och diskussionen handlade om något du sa hade varit svårt (något med Ted Gärestad?), något som bekräftades av någon (Carina Bergs mamma?) som var van melodikrysslösare. Lite allmänt prat bara. Därmot var det i samma program en diskussion om klass där man lät Timbro och Centerns ungdomsförbund vara de som kom till tals! Där hade det gärna fått vara någon annan som fick komma till tals.

  Comment by Fredrik Jansson — 2008 05 27 14:10 #

 4. Till Fredrik Jansson: Det var en låt av Ted Gärdestad, vilket jag också gissade; likaledes gissade jag på rätt ord ur låtens titel.

  Comment by Enn Kokk — 2008 05 27 16:40 #

 5. Ring P1 är jobbigt med alla konstiga typer men Täppas kan ju täppa till truten på en och annan. Jag gillar honom mycket!

  Comment by Helene Gunnarsson — 2008 05 27 19:13 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^