Kerstin och Bo också i Öregrund

10 maj 2008 21:53 | Mat & dryck, Trädgård, Ur dagboken | 1 kommentar

Jag har ju tidigare berättat, att barnbarnen – Viggo, fem, och Klara, tre – sen i onsdags kväll har varit hos morfar och mormor i Öregrund. I dag kom också deras föräldrar, Kerstin och Bo, på besök över dagen och för att hämta hem ungarna.

Dagen har varit fullständigt ljuvlig, ända sedan barnen väckte mig vid halv åtta-tiden. Redan då kändes värmen. Fåglarna kvittrade. Klarbärsträdet och krikonträden höll på att gå i blom. Dottern, Kerstin, tog när hon anlände en bild av härligheten och gången jag varje morgon vandrar ner och upp för att hämta morgontidningarna i brevlådan vid grinden – du kan se bilden här.

här ser dottern ut, när hon sitter på trappan med en kopp te och njuter av eftermiddagssolen och pingstaftonens blomprakt och intensiva grönska.

Hennes pappa stod för dagens matlagning. Till middag blev det grillat, vad annars en sådan dag. Efteråt satt vi på glasverandan och åt jordgubbar med vispgrädde. Kerstin bjuder på en bild därifrån också.

Sen åkte familjen Kokk-Strömberg hem. Det blev tom i huset – men i sommar kommer barnbarnen tillbaka en hel vecka.

Mormor och morfar har därefter återställt ordningen – det är ju pingstdag i morgon.

Nu går jag ut till hustrun som redan sitter under plommonträden och väntar. Vi ska ta sommarens första glas utomhus.

Hänryckning på er, alla läsare!

1 kommentar

  1. En fantastisk helg har vi haft även här på västkusten. Tydlligen gäller det att njuta eftersom kallare väderlek är i antågande. Läste på ett trädgårdsforum jag är att det snöat uppåt Östersund… Man får vara tacksam. Här är det Bikini och solstol

    Comment by Simone — 2008 05 11 11:44 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^