Katrine Kielos om de nya moderaterna

20 april 2008 18:01 | Citat, Politik | 5 kommentarer

Katrine Kielos har skrivit i Fokus om de nya moderaterna:

”Fredrik och Filippa steg i veckan av regeringsplanet i Kina iklädda mjukisbyxor, ett av dessa ögonblick då det blir så tydligt vad de nya moderaterna handlar om. Att regeringen gav kronprinsessan en platt-tv i födelsedagspresent var ingen slump. De är så här. På riktigt.”

Katrine är en av mina favoriter.

5 kommentarer

 1. På 70 och 80-talet anlände professionella tekniker m fl till diverse länder i Asien i träskor och jeans. Undertecknad var en av många i min profession som anlitades av storföretag m fl för att lära ut vett och etikett och en stor portion sunt förnuft till dem som i nivellringens tecken saknade kunskap och känsla för uppträdande. Övertygad om att vi bidrog till att Sverige, tack vare vår insats, åstadkom ett stort antal viktiga kontakter och affärsavslut med vår kunskap. Kielos är ung och vacklar i sin övertygelse om att Sahlin är duglig nog att leda Sverige efter 2010. Det är ett sunt tecken.

  Comment by E Schreiter — 2008 04 20 21:32 #

 2. Även om Katrine (som kommer ut med en bok i början av maj: Våldtäkt och romantik) även är en av mina favoriter så vill jag istället tipsa om något annat.
  Kulturarbetarnas socialdemokratiska förening (KSF) i Stockholm har tagit fram underlaget till ett kulturrådslag. Du får gärna bidra med åsikter och göra lite reklam för det. http://kulturradslaget.wordpress.com

  Comment by Fredrik Jansson — 2008 04 21 11:25 #

 3. Om jag inte missminner mig så blev det visst ståhej härhemma kring hur Carl Bildt var klädd vid ett statsbesök i Ryssland, då han kom dit och klev ur flygplanet iklädd en sportjacka, istället för proper kostym, vit skjorta och slips. Denna klädsel ansågs också mycket opassande och vara en ren förolämpning mot värdlandet.

  Kanske finns det något i moderaternas attityder som …?

  Comment by Kerstin — 2008 04 22 4:27 #

 4. Kerstin: Jag tänkte också på den episoden. Om jag kommer ihåg rätt hade någon form av oljerock av Henry Lloyd över kostymen. Vid tidpunkten var det något av en östermalmsuniform, men knappst korrekt internationellt eller vid statsbesök.

  Comment by Fredrik Jansson — 2008 04 22 9:16 #

 5. Omvända roller kanske? Gamla socialdemokrater (arbetarpartiet) går på gala i Uppsala i frack och långklänning samtidigt som den moderate statsministern anländer alla socialisters drömland i fritidsdress. Jaja! Ni vill nog alla oavsett politisk hemvist gärna känna er lite hemma i det andra lägret också verkar det som.

  Comment by Lars Rudström — 2008 04 22 21:20 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^