På Klaras treårskalas

31 mars 2008 12:28 | Barnkultur, Mat & dryck, Ur dagboken | 2 kommentarer

Ett av barnbarnen, Klara, fyllde tre år den 25 mars, och i söndags var det familjekalas för henne (och i någon mån för storebror Viggo, som samtidigt fyllde fem och ett halvt år). Barnens mor, vår dotter Kerstin, hade trots svårartad förkylning i veckan bullat upp ett rikligt bord – du kan ta en titt här. Och så hade hon bakat en fantastisk tåg-tårta till lilla Klara – den kan du se här.

Farfar och farmor, Olle och Kristina Strömberg, hade kommit ända från Sollefteå. Från Rinkeby kom moster Anna (Kettner) med döttrarna Amanda och Ella och från Årsta morbror Matti (Dahl) – fast Matti hade legat över hos oss natten mellan lördag och söndag.

Av mormor Birgitta fick Klara bland annat ett egensytt nattlinne och några fina kläduppsättningar, inköpta under utlandsresor. Av morfar fick Klara bland annat ett Mumin-hus, som pappa Bo redan under kalaset hann sätta ihop delarna till.

I samband med det senare upptäckte vi dock, att två påsar med något mycket väsentligt fattades i kartongen: muminfigurerna! Så jag ska gå till affären och reklamera detta nu i eftermiddag.

2 kommentarer

  1. Ni måste ha ett fantastiskt imunförsvar du och Birgitta!! Barnen har magsjuka och ni passar, dottern är förkyld och ni är på kalas. Jag är förundrad. Ni måste vara fantastiskt motståndskraftiga:-))Äldre i min närhet skulle inte komma om någon nös…

    Comment by Simone — 2008 04 01 9:17 #

  2. Till Simone: Nja, jag vet inte det. Men det finns situationer då man som morförälder måste ställa upp, även om det finns risker med det.

    Comment by Enn Kokk — 2008 04 01 10:28 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^