Ha tålamod – jag återkommer med Melodikrysset fram mot kvällen

9 april 2011 8:13 | Media, Musik, Politik, Ur dagboken | Kommentering avstängd

I dag har Socialdemokraterna distriktskongress här i Uppsala. Det blir spännande – vi ska bland annat välja ny ordförande efter Thomas Östros, som avgår. Ja, vi och vi… Jag och Birgitta är inbjudna veterangäster, inte röstberättigade ombud.

Eftersom kongressen kolliderar med sändningstiden för Melodikrysset, kan jag inte lösa krysset, medan det direktsänds. Men eftersom kongressen den här gången genomförs här i Uppsala, hinner jag nog lösa krysset efter det jag har kommit hem igen och lägga ut mitt sedvanliga lördagskåseri om det i början av kvällen.

Vaälkomna tillbaka då!

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^