Pressgrodor

31 mars 2011 12:50 | Citat | 1 kommentar

hittade via Journalisten nummer 4 2011:

Torbjörn Juholt föreslås
som ny partiledare för S

Rubrik i Länstidningen Östersund

Salas kommunalråd
hörde
hur det small i Turkiet

SALAALLEHANDA.COM

1 kommentar

  1. Av diverse anledningar kom jag förbi din bloggpost av den 5/11 -09 om en seriestrip i AB. Kommentaren av en Mikael Jonsson – postad 20100626 länkar till svenska ”Metapedia” vilket är ett slags högerextremistiskt försök till nätbaserat ”uppslagsverk” à la Wikipedia. Om du läser den via kommentaren länkade metapediaartikeln (vilken på föregivet neutralt vis indirekt ifrågasätter Förintelsen), inser du att det rör sig om trista typer som på försåtligt vis sprider sitt gift t.o.m. genom att posta länkar till en bloggpost som (då) sedan ett halvår slutat vara aktuell. Det är en djungel … .

    Comment by Alias Bengtsson — 2011 03 31 22:36 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^