Om upplevelseindustrin i Vetandets värld

14 juni 2007 17:39 | Media | 2 kommentarer

Jag har tidigare berättat om att Birgitta och jag var på Per Strömbergs doktorsdisputation. Avhandlingen var mycket bra, och Per blev som väntat fil dr.

Han har meddelat mig och andra vänner att han medverkar i Vetandets värld i radions P1 den 19 juni klockan 12.10 (med repris klockan 23.07). Programmet handlar om upplevelseindustrins turistmiljöer, vilket Pers avhandling också handlade om. Per blir intervjuad under en rundvandring i den turistinriktade butiksbyn Stockholm Quality Outlet i Barkarby.

Den 19 juni är det min 70-årsdag, och det är inte säkert att programmet medger radiolyssning för min del. Men ni som inte är upptagna av 70-årsfirande kan ju lyssna!

2 kommentarer

  1. Hjärtliga gratulationer i efterskott! Det var trevligt att du gjorde lite reklam på bloggen för radioprogrammet. Det går faktiskt att lyssna till det i efterhand på sr.se:s 30-dagarsarkiv: leta er bara fram till Vetandets värld, den 19 juni.

    Ha det så trevligt i sommar!

    Comment by Per Strömberg — 2007 06 21 1:19 #

  2. Till Per Strömberg: Tack. Alla som var här på 70-årsfirandet hörde faktiskt på dig i radio. Kul. Fast din bror blev förbannad över att intervjuaren inte kallade dig Strö´mberg, som du ju egentligen heter.

    Comment by Enn Kokk — 2007 06 21 10:59 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Bo Strömberg.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^